Archief

Alles wat u ooit heeft vastgelegd op film, video en foto, in een verscheidenheid aan dragers, kan Revoir voor u digitaliseren en veilig archiveren. Gebruik uw archief voor het doorgeven van verhalen, herinneringen en informatie aan de volgende generaties.

De meest bijzondere beelden van toen, van nu en van de toekomst worden voor u op één plek bewaard. Revoir biedt de mogelijkheid om voor u een persoonlijke website op te maken, waar al uw betekenisvolle herinneringen in een muisklik binnen handbereik zijn. Naast het terugkijken van de oude beelden is het mogelijk om uw Revoir archief aan te vullen met nieuwe beelden. Uw meest bijzondere filmpjes en foto’s op een veilige en toegankelijke plek. 

Digitaliseren

U verzamelt alle oude 8mm familiefilms, VHS-videobanden, mini DV-bandjes, foto’s, dia’s en documenten om te gaan digitaliseren. Wij komen dit archief vervolgens bij u thuis ophalen en behandelen deze in alle discretie.

Revoir digitaliseert uw archief in de hoogst mogelijke kwaliteit, rekening houdend met de desbetreffende doeleinden. Na het digitaliseren van deze verschillende beelden, ontvangt u de originelen van ons terug en zorgen wij voor een passende back-up van uw digitale files. De originelen bewaart u op een veilige plek, met de digitale bestanden gaan wij samen aan de slag. 

Persoonlijke website

Na het digitaliseren plaatsen wij uw archief op uw persoonlijke Revoir website. Zo kunt u, wanneer en waar u dat ook maar wilt, genieten van een verleden dat steeds weer tot leven komt.

Via deze beveiligde en gebruiksvriendelijke website zijn de betekenisvolle herinneringen ineens dichtbij. Na het inloggen ziet u een overzichtelijke structuur van uw archief, u opent de gewenste file en geniet vervolgens van de herinnering. U kunt zelf de structuur van de mappen en files aanpassen naar uw eigen wensen.

Familie fun

Zodra uw persoonlijke Revoir website gereed staat, en uw familieleden zijn uitgenodigd om deel te nemen, begint de familie fun. Ieder lid van de familie kan informatie (meta-data) toevoegen aan de beelden. Onze filmmakers krijgen hierdoor een goed overzicht van het familie archief en zijn in staat om combinaties te maken tussen de beelden, de geluiden en teksten.

De informatie die door de familieleden wordt toegevoegd is beschikbaar voor alle familieleden, dat gaat plezier opleveren binnen de familie!