Filmdag

De close up is een filmdag waarbij het Revoir team op de gewenste locatie de gebeurtenis op gepaste afstand komt vastleggen. Van deze filmdag wordt indien gewenst een korte film gemaakt, waar u en de familie ieder moment naar terug kunnen kijken.

Met regelmaat kan een close up worden georganiseerd, bijvoorbeeld ter verrijking en verlevendiging van uw archief. De jaarlijkse skivakantie, het familieweekend of bijvoorbeeld een hockeywedstrijd van de kinderen zijn prachtige gelegenheden voor een close up.

Toeschouwend

Revoir legt uw verhaal vast als toeschouwer. Subtiel filmen onze filmmakers de door u uitgekozen dag. Naast de beelden maakt de geluidstechnicus opnames van de omgevingsgeluiden, de vogels in de tuin, het gekraak van de trap of het grind van de oprijlaan. 

Door gebruik te maken van lenzen die van veraf inzoomen zorgt Revoir ervoor dat u niet het gevoel heeft dat er een camera aanwezig is. Terwijl u en uw gezelschap genieten, zorgt Revoir voor de mooie beelden die u voortaan voor altijd bij u heeft.