Een sfeervol portret

Kroniek is een filmportret met het volledige repertoire van Revoir, inclusief het archief, interviews en verscheidende close-ups. Wij kunnen deze verzorgen in diverse varianten, van beknopt tot zeer uitgebreid, voor individuen, families en bedrijven.

Denk hierbij aan een portret van een van de grootouders, van de kleinkinderen, of van die ene oom die al die grote reizen maakte. Ook het maken van een postuum portret behoort tot de mogelijkheden. Revoir organiseert daartoe interviews, schrijft het verhaal en maakt professionele opnames op locatie. Tevens kan Revoir het filmportret van eigen gecomponeerde muziek voorzien, daarbij rekening houdend met uw voorkeur en smaak.

Membership

Een membership met Revoir. Jaarlijks mooie momenten en tradities vastleggen, ingevuld naar uw wensen. Het ene jaar enkele interviews, het andere jaar opnames van die mooie familiedag, de mogelijkheden zijn divers. Samen kijken we jaarlijks welke invulling het beste past en plannen we desgewenst de data in.

Revoir biedt een aantrekkelijke abonnementsvorm. Een jaarlijkse fee voor het beheren van uw archief en het maken van nieuwe opnames. Opzegging is op ieder moment mogelijk, evenals het uitbreiden of afslanken van het afgenomen pakket. Verfijnd en liefdevol werken onze filmmakers aan beelden en verhalen voor de volgende generaties.