Revoir

Een team met geëngageerde professionals werkte het idee uit tot wat Revoir nu is. Een bezield bedrijf dat zich bij het aangaan van grote en kleinere uitdagingen laat leiden door zijn drie principes: vertrouwen, kwaliteit en nalatenschap. 

Onze passie is het maken van films die de wereld mooier maken, als levende herinnering en voortdurende inspiratie. Alle onderdelen van een filmportret op de mooist mogelijke manier samenbrengen. Wij bewonderen mensen en hun verhalen. Dat is de reden waarom wij doen wat we doen, en zijn wie we zijn. Revoir. 

Wij maken videoportretten. In één woord: “Revoireren”: het verhaal van de doorlopende film blijven schrijven, vol overgave en met al ons vakmanschap. Wij archiveren voor u uw geschiedenis, zullen regelmatig grote en kleine momenten blijven vastleggen en maken een intiem videoportret. Het verzorgen van interviews en opnames, het schrijven en componeren van muziek, evenals het bewaken van een coherent verhaal kunt u aan Revoir toevertrouwen.

Wij gaan immer zorgvuldig en met grote discretie om met al uw materiaal en gegevens. Kortom, Revoir is uw betrouwbare partner die u volgt in uw steeds groter groeiend verhaal.

Vertrouwen. Kwaliteit. Nalatenschap.